Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Toolox33

Acer per a motlles endurit: estabilitat de motlle, mecanitzat i fermesa

Fotografia de Acer per a motlles endurit
Toolox33 és un acer per a motlles endurit per complet i pretemplado amb una duresa de 29 HRC. La seva estructura única és notablement superior que els acers DIN establerts i altres materials especials equivalents i habituals.

Les seves propietats ESU garanteixen excel·lents resultats de poliment, gravat i graneado per a superfícies d'alta qualitat. Gràcies al baix contingut de carboni, aquest material de baixa tensió permet una excel·lent soldadura. L'estabilitat dimensional amb ampli volum de mecanitzat, així com una alta estabilitat de motlle permeten toleràncies de fabricació molt reduïdes.

Ja no és necessari el costós i llarg procediment de recocido per a eliminació de tensions i tampoc ho és el posprocesado amb un treball d'escalabornat igualment costós i complicat. Per tant, l'acabat pot fer-se mitjançant solament un procés de subjecció. Toolox33 està disponible com a placa normalitzada en les acreditades qualitats i toleràncies Hasco P..., P1100 i K20; és possible sol·licitar i rebre dimensions especials a molt curt termini.