Durán Electrónica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Durán Electrónica, S.L.
Tomás Breton 50-52
28045 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915289375  
🖷:  +34‑915275819
w:  www.duranelectronica.com
Disseny i fabricació de sistemes de detecció i mesura de gasos tòxics i explosius

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Amb més de 25 anys d'experiència, Durán Electrònica és una empresa espanyola especialitzada en disseny i fabricació de sistemes de detecció i mesura de gasos tòxics i explosius.

Va ser pionera a Espanya en la detecció de monòxid de carboni (CO) per semiconductor i, en l'actualitat, estan al capdavant a les tecnologies més avançades en la detecció de gasos: electroquímica, catalítica i infraroja.

Solucions:

Ofereixen les solucions en detecció de gasos i incendis, tant per a instal·lacions industrials com para qualsevol tipus d'edificació i obra civil.
Compromís


La seva aposta per la innovació, el seu compromís amb el client i la capacitat d'assessorament del nostre departament tècnic els situen en una posició privilegiada de lideratge en aquest mercat.

Dinamisme

És una empresa dinàmica amb gran capacitat tècnica, present en més de 35 països i que ofereix productes avalats per prestigiosos laboratoris i entitats de certificació.

Qualitat

Els sistemes de detecció de monòxid de carboni de Durán Electrònica compleixen amb l'estricta legislació espanyola, que exigeix la certificació d'aquests equips per l'Organisme de Control Autoritzat (OCA) Laboratori oficial J.M. Madariaga (LOM).

Tots els productes de Durán Electrònica són conformes, a més, amb les Directives Europees del marcat CE.