Blum-Novotest Ibérica, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Blum-Novotest Ibérica, S.L.
Ctra. de Areitio, 5 Edif. Zearrekobuelta, L25
48260 Ermua (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943179759  
w:  www.blum-novotest.com/es
Sistemes de mesurament per a la producció.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Blum-Novotest Ibérica, S.L.

Fundada en 1968, Blum-Novotest GmbH és avui un dels principals fabricants de la més avançada tecnologia de mesurament i prova. En tres divisions de negoci diferents els enginyers de l'empresa continuen desenvolupant productes innovadors amb renom mundial per la seva alta precisió, qualitat i eficiència.

Mentre les seus centrals de l'empresa es troben en Ravensburg (Alemanya, BW) i Willich (Alemanya, NRW), el creixement de l'empresa es diversifica per tot el món amb filials i punts de venda i serveis a Bordeus (França i Espanya), Com (Itàlia), Birmingham (Anglaterra), Cincinati (I.I.O.O.), Los Angeles (EUA, la Costa Oest), Nagoya (Japó), de Taichung (Taiwan), Seül (Coreja), Singapur (Singapur), Sao Pablo (Brazil), Xangai (Xina) i Banglore (Índia).

Sistemes de Mesurament


La divisió de mesurament, desenvolupa i produeix components d'alta tecnologia per a un mesurament de qualitat en màquines-eina. Ofereix sistemes de mesurament per làser i sondes per a reglatge d'eines i control. Tant sondes de contacte per al mesurament de peces i eines, com un sofisticat programari d'exploració per al control integral de la producció durant la configuració inicial.



Tecnologies de Testeo i Mesurament


La divisió de Tecnologies de Testeo i Mesurament ofereix tècnica, solucions d'eficàcia provada per al mesurament dimensional o geomètrica i proves de trencament per a peces de rotació simètrica. Principalment en la indústria automotriz i els seus proveïdors.



Bancs de Prova


Novotest és la divisió d'enginyeria de prova de Blum-Novotest GmbH. Novotest planeja, dissenya, crea i fabrica bancs de prova per les proves tracció, resistència i vida útil. Sobretot enfocat en el sistema hidràulic d'automòbils i les indústries aeronàutiques. L'abast del subministrament i de serveis incorpora la planificació, disseny i construcció, així com la integració en sistemes d'automatització dels clients.