Kamstrup A/S PG - Terminales portátiles para captura, proceso y transmisión de datos

Multiterm Pro

Terminal portàtil: per a la lectura de comptadors d'energia i volum

Fotografia de Terminal portàtil
El Multiterm Pro consisteix en una terminal portàtil per a la lectura de comptadors d'energia i volum. Aquesta lectura es realitza per radi, via port òptic o introducció manual.

El Multiterm Pro és molt apropiat per al personal de camp responsable de llegir el consum d'electricitat, calories/frigorías i aigua. És indiferent que la lectura remota dels comptadors sigui per radi, per port òptic o per entrada manual de valors. Amb el Multiterm Pro resulta possible llegir la totalitat dels comptadors Kamstrup - tèrmics, d'electricitat i d'aigua - i existeix a més la possibilitat de llegir comptadors fabricats per tercers.

És de disseny robust i intuïtiu. El Multiterm Pro està desenvolupat per resistir condicions meteorològiques variables i és resistent al fum, pols, cops i variacions de temperatura.

La transmissió de dades és ràpida i segura. Amb el Multiterm Pro i el programari d'ordinador corresponent es pot determinar precisament quins registres es desitgen llegir, amb el que es redueix el temps de lectura. Triga entre 2 i 5 segons llegir dades via radio de l'emissor en cada comptador depenent del paquet de dades i entre 10 i 20 segons llegir dades directament del comptador.

Si el terminal portàtil es queda sense alimentació, les dades es guarden automàticament. D'aquesta manera es pot estar segur de no perdre cap dada. Al final del procés, les dades es transmeten des del Multiterm Pro a través de la base de sobretaula a l'ordinador de manera fàcil i ràpida.