RS Iberia, S.A. - Altres elements per a quadres i instal·lacions elèctriques

Schneider Electric Acti 9

Sistemes modulars de baixa tensió: proporciona les instal·lacions de distribució elèctrica més segures, simples i eficients

Fotografia de Sistemes modulars de baixa tensió
Els sistemes modulars Acti 9 d'alt rendiment ofereixen dispositius de baixa tensió incloent disyuntores, contactores, interruptors industrials i comptadors d'energia. La gamma Acti 9 ha estat dissenyada per garantir la màxima seguretat en el manteniment i funcionament en entorns més exigents de gestió d'edificis i aplicacions de fabricants de panells.

Les avançades tecnologies i característiques incorporades en el sistema converteixen a la instal·lació de distribució elèctrica en alguna cosa segur, simple i eficient. VisiSafe garanteix que el circuit de sortida sigui sempre segur, independentment de les sobretensiones, el desgast o experiència de l'operador, fins i tot en els entorns més exigents. El frontal de classe 2 aporta la màxima garantia de seguretat durant tota la vida útil de la instal·lació. Acti 9 és l'únic dispositiu disponible amb tal nivell de seguretat. La distància entre les superfícies del disyuntor i els components interns duplica l'estàndard del sector.

La funció VisiTrip redueix al màxim els temps d'inactivitat i els terminis de reparacions, permet identificar fallades d'un cop d'ull i visualitzar fàcilment l'estat operatiu de la seva instal·lació. VisiTrip indica només la sortida defectuosa i permet realitzar diagnòstics ràpids, resoldre incidències, assegurant així la continuïtat del servei i la immunitat elèctrica, característiques especialment importants en aplicacions elèctriques vitals en hospitals i centres d'informació.

Acti 9 simplifica el funcionament de distribució elèctrica en edificis i instal·lacions industrials, proporcionant un sistema flexible i expansible capaç d'adaptar-se a les noves normes d'instal·lació i requisits dels edificis. El disyuntor en miniatura Acti 9 compleix amb les normatives IEC/EN 947, IEC/EN 947 i IEC/EN 898. El sistema és fàcil d'instal·lar i d'utilitzar: el cablejat és més segur i senzill gràcies a les connexions dobles i redueix el cablejat en un 50%. La interfície ergonòmica permet una lectura més simple i optimitzada i proporciona connexions segures i protegides amb aïllament de terminals IP2-B. La gamma Acti 9 presenta també diversos accessoris incloent sistemes de cadenats de fàcil instal·lació, bloc divisor, mànec rotatiu per a la porta del quadre, cobreix borns, tapes hermètiques per a terminals, base plug-in, barrera interpolo i marcadors clip-on.