Schmersal Ibérica, S.L. - Controladors i mòduls de seguretat per a màquines

Protect PSC

Sistema de seguretat modular programable: per a sistemes de producció i màquines complexes

Fotografia de Sistema de seguretat modular programable

El sistema de seguretat modular programable Protect PSC està concebut principalment per a la seva aplicació en els sistemes de producció moderns i en màquines complexes i dissenyat per a la connexió i l'avaluació de diversos senyals de seguretat, com per exemple: aturs d'emergència, control de resguards, cortines lluminoses (AOPD) o sensors de les sèries CSS, MZM o

AZM 200 de Schmersal.

El seu caràcter modular i per tant extremadament flexible, ofereix a l'usuari una solució òptima quant a costos per a cada tasca, sense sortides i entrades innecessàries.

A més, la gran quantitat de terminals en una sola unitat ajuda a estalviar espai en la caixa de connexions.

El Protect PSC permet aconseguir una categoria de control 4 segons EN 954-1, un nivell de rendiment “i” segons EN 13 849-1 o un SIL 3 segons IEC 61 508, i ofereix així mateix la possibilitat de processar senyals no relacionats amb la seguretat durant l'operació de la maquinària. És possible establir la desconnexió de tota una zona si cap tipus de programació, de manera similar a un sistema de mòduls de seguretat de relés, únicament disposant en l'ordre corresponent els mòduls en el rail de tipus Top Hat.

El Protect PSC ofereix un disseny modular i integració de senyals de seguretat en condicions de funcionament, i la seva programació es realitza segons IEC 61 131 mitjançant interfície i USB convencional.

A més de la unitat central, el sistema Protect PSC es compon del mòdul

d'alimentació i els diferents mòduls d'entrades i sortides . La CPU pot

activar fins a 15 mòduls, sent possible afegir posteriorment mòduls addicionals d'entrades i sortides quan siguin necessaris i integrar-los en el sistema sense esforç. Tots els mòduls poden muntar-se fàcilment

en rails DIN i es connecten mitjançant un bus de panell posterior.

D'aquesta manera, l'usuari pot determinar lliurement l'extensió del sistema i

el nombre d'entrades i sortides disponibles, des de 8 entrades i 6 sortides en

la versió més simple fins a més de 250 entrades/ sortides amb el sistema en la seva màxima extensió. ofereix interfícies per a diverses passarel·les per a l'intercanvi de dades a través de Profibus DP, DeviceNet o enllaci CC.