Talleres Gamor, S.L. - Roscadoras hidráulicas

Gamor

Roscadoras pneumàtiques i hidràuliques: per a roscats en vertical o vertical/horitzontal/graus

Fotografia de Roscadoras pneumàtiques i hidràuliques
L'empresa Gamor, S.L. ofereix solucions a mesura per acabar amb els problemes de roscat de la petita, mitjana i gran indústria.

Des de solucions senzilles i econòmiques per al roscat ocasional i petites sèries, fins a solucions més complexes i adaptades mitjanes o grans produccions, o grans projectes de mecanitzat a través dels seus 2 divisions de roscat.

Roscadoras pneumàtiques amb capacitats de M2-M8, M3-12, M3-M16, M4-M20 i M5-M24, per a roscats en vertical o vertical/horitzontal/graus. La inversió més econòmica per solucionar els seus problemes de roscat en el seu vessant més econòmic.

Roscadoras hidràuliques amb capacitats de M2-M16, M3,M20, M4-M24, M2-M30, M3-M36, M2-M39, M2-M45, M3-M60, M3-M110 i M3-M130 per a roscats en vertical o vertical/horitzontal/graus destinades a produccions mitjanes o grans, o treballs on la qualitat i tolerància del roscat siguin imprescindibles, com en el sector aeronàutic, automotriz, eòlic, moldista, matricero, valvulero, ferrocarril, béns d'equip, mecànica de precisió, militar, etc.