FANUC Iberia, S.L.U. - Robots antropomórficos (de brazo articulado)

M-2000iA

Robots: els més grans i forts del món

Fotografia de Robots
Dissenyats per suportar enormes càrregues, el M-2000iA/1200 pot aixecar i moure 1.350 kg de càrrega i el M-2000iA/900L ofereix una capacitat de càrrega de 900 kg amb un recorregut vertical de 6,2 m. Aquests robots realitzen eficientment el treball de grues, elevadors, transfers i unitats de pòrtic.

El robot de Fanuc M-2000iA és el robot de sis eixos més gran i fort del món. Té l'abast més alt i la nina més forta -superant tots els robots de sis eixos disponibles avui dia. La fortalesa de la nina ha establert un rècord, però el més important és que permet moure grans i pesades peces a gran distància i amb la màxima estabilitat.

El M-2000iA és la solució ideal para:

- Sector de fabricants de maquinària: carrega/descàrrega de màquines CNC senceres muntades en un enorme centre de mecanitzat.

- Indústria de l'automòbil: eleva xassís de cotxes sencers des del nivell de producció al nivell de magatzematge, fins a 5 m per damunt.

- Indústries del maó i de la construcció: manipula i paletiza materials de construcció pesats com a xemeneies, canonades d'aigua i altres estructures.

- Indústria de la fabricació d'acer i metall: manipula i paletiza estructures pesades d'acer, canonades, fulles d'acer, etc.

Característiques i beneficis del robot M-2000iA de FANUC Robotics

- Màxima capacitat de càrrega d'1.200 kg en el M-2000iA/1200 i de 900 kg en el M-2000iA/900L.

- Estan dissenyats per satisfer les necessitats del client en operacions de manipulat de camions, tractors, xassís i peces d'automoció, on anteriorment es requeria més d'un robot.

- Abast vertical de 6,2 m (M-2000iA/900L) ideal per transferir peces extremadament pesades com el xassís d'un cotxe, reduint els costos associats a cintes transportadoras, elevadors i altres sistemes d'automatització fixos.

- La nina més robusta del món manipula amb estabilitat productes de pes molt elevat.

- La nina té protecció IP67, ideal per a operacions en entorns durs.

- Incorpora visió i sensor de força.