Casella España, S.A. - Pluviómetros y sensores de lluvia

Casella España

Pluviòmetre de balancín: amb registrador de precipitació

Fotografia de Pluviòmetre de balancín

Casella desenvolupa un pluviòmetre de balancín amb registrador de precipitació. Es tracta de mètode per controlar la precipitació a través d'un pluviòmetre amb un dispositiu de balancín muntat sobre un pivot ajustat per bolcar quan hagi rebut una quantitat coneguda de precipitació. Cada bolcada del balancín es transmet a un data logger. Així mateix, es registra la data i hora amb la finalitat de realitzar anàlisis posteriors en termes de precipitació en mm o litres per metre quadrat.

El pluviòmetre de balancín desenvolupat per Casella és un sistema de mesurament robust, fabricat en materials resistents a la corrosió, de fàcil instal·lació, precís i fiable en el mètode de recollida de pluja. Ha estat dissenyat i desenvolupat per a la seva instal·lació en llocs remots, per a la seva integració en una xarxa pluviométrica o com a component d'una estació meteorològica. Aquest equip inclou un balancín de 0,1, 0,2 i o 0,5 mil·límetres, nivell de bombolla per a la seva correcta instal·lació, sistema d'adquisició de dades, bateria d'alimentació, interfase RS232 i programari.

El pluviòmetre es pot emprar en hidrologia, monitoratge general de precipitació de pluja, intensitat i distribució de precipitació, monitoratge remot, monitoratge de filtració d'aigües, estudis d'ecologia, agricultura i estudis de canvi climàtic.

Casella pot subministrar el pluviòmetre de balancín complet en tres resolucions diferents o bé unitats de balancín separades per a ús amb altres pluviòmetres. El sistema d'adquisició de dades està format per un data logger amb microprocessador que controla el sistema i emmagatzema dades amb la data, hora i càrrega de la bateria. Les dades es poden descarregar en un portàtil, PC o PDA via RS232. A més existeix la possibilitat de telemetría remota, via GSM o mòdems PSTN. El paquet de programari permet l'anàlisi tabular o gràfic de les dades de precipitació. Es tracta d'una aplicació específica dissenyada per al pluviòmetre, que proporciona a l'usuari una potent i versàtil solució basada en Windows.