Pepperl + Fuchs, S.A. - Módems, radiomódems y otros equipos de transmisión de datos

Pepperl + Fuchs

Passarel·la de dades sense cable: amb EtherNet/IP

Fotografia de Passarel·la de dades sense cable

La passarel·la de connexions sense cable (o Gateway WirelessHart) de Pepperl+Fuchs es pot connectar al sistema de control a través d'EtherNet/IP. Amb la funció d'EtherNet/IP, l'anàlisi detallada de la xarxa i les possibilitats d'optimitzar la mateixa amb la passarel·la, ho fan el dispositiu perfecte per a cada aplicació WirelessHart. Cada dispositiu o dispositius de camp WirelessHart es pot integrar mitjançant l'adaptador WirelessHart. Facilita diagnòstics de xarxa simples i ràpids, estalvia temps en l'engegada i encara més, el gateway està plenament integrat en la plataforma Logix de Rockwell.

La integració en la plataforma Logix de Rockwell. El gateway WirelessHart de Pepperl + Fuchs és el gateway WirelessHart estàndard de Rockwell. No hi ha una altra solució WirelessHart millor integrada en Logix que el gateway WirelessHart EtherNet/IP de Pepperl+Fuchs. Compta amb un interfície Ethernet i un interfície RS485. Hart IP i EtherNet/IP es transmeten al sistema de control a través de l'interfície Ethernet. Hart també es pot transmetre a través de RS485. Tota connexió EtherNet/IP estàndard és compatible amb l'interfície Ethernet. Fins a 40 participants, entre ells el propi gateway, es recolzen en una xarxa Ethernet/IP. A part de l'assignació de descriptores a cada dispositiu, el perfil addicional està totalment integrat, no és necessària cap parametrització. L'assignació de descriptores es fa fàcilment quan es configura l'ANEU de xarxa i el Join Key.

El gateway ofereix un accés en paral·lel a la xarxa WirelessHart a través de la interfície web. Aquesta interface web integrada ofereix una gran quantitat de funcions útils com la vista de la topologia. La vista de la topologia permet als usuaris veure tots els membres de la xarxa d'un cop d'ull. Mostra gràficament els camins existents entre tots els participants de la xarxa i la qualitat de la connectivitat. Aquesta informació també està disponible en forma de quadre. Aquestes característiques de diagnòstic de xarxa ajuden a reduir el temps de manteniment.

No és necessari programari addicional, tot està completament integrat en el gateway.