Imvolca, S.L. - Trituradores de plàstic i molins / granuladors

Molins trituradores per a mitjanes i altes produccions

Fotografia de Molins trituradores per a mitjanes i altes produccions
Són molins projectats per triturar desaprofitaments que s'obtenen pel modelo per injecció, bufat i extrusió.

Entre les seves principals característiques destaca la seva tremuja insonoritzada per baixar el nivell de soroll, projectada per a una fàcil alimentació de les peces segons les diferents possibilitats d'alimentació.

La seva construcció és en acer d'elevada robustesa. Disposa d'un eix porta-fulles muntat en rodaments de corrons ben dimensionaments, d'una càmera de trituración refredada per circulació d'aigua i de fulles i contracuchillas d'acer indeformable temperat i rectificat, amb ajust micrométrico.

Així mateix, el molí incorpora una reixeta seleccionadora, reemplazable molt fàcilment per variar la dimensió del material triturado.

El manteniment i la neteja són senzills gràcies a l'accessibilitat a tots els components.

Compta amb dispositius de seguretat anti-accidents i, per disminuir el soroll, es poden subministrar amb caixa afónica de fàcil accessibilitat i completament desmuntable.

També poden ser equipats amb línia de transport material triturado, amb ventilador o infinitat.

Pot utilitzar-se per a execucions especials: per trituración de pel·lícules (film), fibra de vidre, cassettes, mànegues, perfils i rebabas, amb alimentació en continu i, a petició, tots els models poden ser modificats segons les diferents necessitats del client.