Circutor, S.A. - Interruptors de control de potència (ICP), seccionadors, disjuntors (magnetotèrmics) i fusibles

Circutor RECmax LPd

Interruptor magnetotérmico diferencial: de reconexión automàtica

Fotografia de Interruptor magnetotérmico diferencial
Circutor ofereix una solució en el camp de la protecció diferencial, RECmax LPd és un interruptor magnetotérmico i diferencial que s'associa als toroidales WGC. Incorpora display (LCD). Equip compacte que ofereix protecció contra defectes de curtcircuit, sobrecàrrega, contactes indirectes i directes en instal·lacions elèctriques de fins a 63 A para 2 i 4 pols. Garanteix la millora de la continuïtat de servei elèctric mitjançant una seqüència de reconexión automàtica, que pot ser personalitzada al tipus d'aplicació que protegeix.

Per a instal·lacions de 2 pols ocupa 4,5 mòduls, per 4 pols són 6,5 mòduls, la qual cosa redueix espai en el quadre elèctric.

Protecció Diferencial classe A ultrainmunizada i programable quant a sensibilitat i retard, que assegura el tret del diferencial únicament quan sigui realment necessari contribuint a la millora de la qualitat del servei elèctric.

- Evitar parades de producció o de servei que impliquen pèrdues econòmiques.

- Eliminar risc d'incendi per xoc elèctric.

Protecció magnetotérmica de corba C i amb poder de tall de 6 ca. Altres valors sota demanda.

Reconexiones automàtiques programables, ja sigui per les originades per trets magnetotérmicos o diferencials.

Display (LCD) permet visualitzar el corrent de fugida de la instal·lació en valor instantani, i per tant prevenir dels més que possibles trets del diferencial avisant del nivell actual de càrrega de fugida originat per l'estat d'aïllament elèctric de la instal·lació.

Les sortides d'estat de bloqueig per esgotament de reconexiones, la de prealarma/fallada amb la de posició de la protecció potencia màxima continuïtat de servei elèctric, doncs a tot moment és capaç de senyalitzar remotament l'estat de la protecció, i el més important, informar que l'equip no va a poder reconectar automàticament.

Solució completament telegestionable, disposa d'entrada lliure de tensió per realitzar accions de telemando mitjançant senyal de pols. El que dóna el valor afegit com a element de control actiu en una instal·lació elèctrica.