Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Siemens Simatic C7-635 Tactil

Equip complet de control, observació i servei: amb panell tàctil

Fotografia de Equip complet de control, observació i servei
La divisió de Productes i Sistemes Industrials de Siemens amplia la seva gamma d'equips complets per a control, observació i servei (HMI) amb el Simatic C7-635 Tàctil. Aquestes unitats porten integrades en un mateix equip el panell tàctil TP170B i la CPU 314C-2DP – de la nova gamma de PLCs Simatic S7-300 compactes – amb funcions tecnològiques i una variada dotació d'I/S. Comparada amb una solució modular, aquest tipus d'equip integrat estalvia espai, costos en la configuració, instal·lació, cablejat i enginyeria.

Els nous equips complets Simatic C7-635 Tàctil disposen de 24 entrades digitals i 5 analògiques, 16 sortides digitals i 2 analògiques així com les funcions tecnològiques integrades: contaje, mesura, regulació i posicionament. Els equips poden ampliar-se de forma flexible amb mòduls de la gamma S7-300, bé directament en la seva placa posterior o, en arquitectures distribuïdes, via Profibus-DP. Gràcies a l'emmagatzematge no volàtil de dades en Micro Memory Card (MMC) aquesta solució no precisa cap bateria tampó. Per a la gestió d'arxius i receptes les dades s'escriuen/llegeixen sobre la MMC. La memòria central és de 64 kilobytes. Els temps d'execució d'instruccions, inferiors als dels models predecessors, permeten cicles més curts en les màquines controlades. Per a comunicació porten integrat un port MPI (Profibus-DP); i per a la documentació de dades de procés porten un port d'impressora.

El panell gràfic TP 170B Tàctil amb pantalla blue mode de 5,7 polzades té una interfície d'usuari lliurement configurable. Els nombrosos idiomes disponibles en línia – al costat dels idiomes estàndard, també xinès, coreà, ciríl·lic i taiwanès – fan que els nous equips complets esten perfectament preparats per a la seva aplicació a tot el món.

Com qualsevol equip C7, el nou model es configura i programa amb Step 7 o Step 7 Lite per a la part de control i amb ProTool per a les funcions de maneig i visualització.