FANUC Iberia, S.L.U. - Controladores y terminales de mando para robots

Handling, Arc, Spot, Dispense y Paint Tool

Eines d'aplicació: dissenyades per simplificar i estandarditzar la configuració

Fotografia de Eines d'aplicació
Depenent de l'aplicació, els controladors de Fanuc R-30iA seran subministrats amb un dels següents paquets d'eines:

El programari d'aplicació Handling Tool, integrat amb un robot i un controlador Fanuc, proporciona una efectiva solució de procés per a la manipulació de materials en general i aplicacions d'assemblatge. Simplifica i estandarditza la configuració i l'operació dels robots Fanuc. Es requereix poca o cap experiència en programació. Proporciona funcionalitat completa al Teach Pendant per a la configuració, programació, inserció de posicions, operació d'engegada, diagnòstics i informe d'estat del robot.

El programari d'aplicació ArcTool està dissenyat per simplificar i estandarditzar la configuració i el maneig en aplicacions de soldadura a l'arc. La funcionalitat integrada de soldadura a l'arc, i la programació de posicions “point-and-shoot” permet a l'operari programar el robot fàcilment i molt ràpid.

El paquet de programari d'aplicació SpotTool +, integrat amb un robot Fanuc i un controlador R-30iA, proporciona una solució per simplificar i estandarditzar la configuració i el maneig dels robots Fanuc en cadenes de muntatges d'automoció, utilitzant aplicacions com: soldadura per punts, segellat i manipulació. Incorpora funcions típiques per a les cadenes de muntatge d'automoció, permetent a l'operador tutoritzar fàcilment dades de posició i seqüències lògiques usant termes familiars i comandos de menú. Proporciona funcionalitat completa al Teach Pendant per a la configuració, maneig i solució de problemes, incloent diagnòstics, informes d'estat i informació de recuperació d'errors.

El programari DispenseTool ha estat especialment dissenyat per dur a terme operacions d'encolat i segellat. El sistema del robot ofereix un rendiment excepcional en la manipulació de peces d'automoció i altres productes. Té una interfície per especificar paràmetres d'operació del sistema de segellat. Es pot controlar la pistola de segellat, el dosificador, el control remot i altres unitats externes.

PaintTool és un programari de procés dedicat a aplicacions de pintura i revestiment. Proporciona a l'usuari una solució per a les necessitats de pintura i revestiment tant de la indústria general com del sector de l'automòbil. Simplifica la configuració i el maneig dels robots de pintura Fanuc.