Circutor, S.A. - Interruptors (relés) diferencials

Circutor Serie REC

Diferencial amb reconectador automàtic: amb sis intents de reconexión programables

Fotografia de Diferencial amb reconectador automàtic
El diferencial reconectador automàtic de la sèrie REC de Circutor protegeix elements com el sistema d'enllumenat, congelador, alarmes, etc., dels trets intempestivos.

Un tret del diferencial pot provocar greus conseqüències si no hi ha ningú a prop per procedir al seu rearmament.

En un 95% dels casos, quan es dispara la protecció diferencial, una simple reconexión manual soluciona el problema, ja que no es tractava d'una fugida permanent.

Però si aquesta instal·lació no disposa d'un diferencial reconectador REC i no hi ha ningú que procedeixi a la reconexión manual, es poden produir greus conseqüències.

REC és un dispositiu segur, fàcil d'instal·lar, econòmic i de reduït espai, que garanteix la reconexión automàtica de la seva instal·lació sempre que la fugida no sigui permanent.

Les seves principals característiques tècniques són la seva sensibilitat diferencial, de 30 o 300 dt. segons el tipus. Compten amb sis reconexiones i el temps entre elles oscil·la entre els 10, 20, 30, 60, 120, 600 s. Passat un temps, si la fugida no és permanent, el comptador de reconexiones es posa a zero. Sempre que es reconecte manualment, el comptador de reconexiones es posa a zero i després de la sisena reconexión, si es dispara de nou, el sistema queda bloquejat fins que es reconecte manualment o es retiri l'alimentació. Existeix també la possibilitat de bloqueig manual amb cadenat.

La sortida lliure de potencial indica l'estat del diferencial.