Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Altres estris de neteja

Rubi Rubiclean

Cubetes professionals: per a la neteja d'obres

Fotografia de Cubetes professionals
Cubetes professionals especialment concebudes per a la neteja al final d'obres. Els diversos models, equipats amb diferents sistemes d'escorregut i de decantació separació d'aigües brutes componen una oferta molt completa.

La gamma actual està formada per 4 models, amb diferents característiques, per adequar-se a diferents necessitats d'usuaris i mercats. El model Rubiclean Plus és una cubeta de gran resistència amb un sistema metàl·lic d'escorregut de gran eficàcia especialment concebut per al seu ús amb una base amb esponja amb mànec. La Rubiclean triple és una cubeta de gran capacitat equipada amb tres corrons en espiral paral·lels de gran poder d'escorregut i equipada amb rosteix i quatre rodes amb fre. La Rubiclean Superpro és un model de similars prestacions però amb dos corrons.

Finalment, la gamma es completa amb la Rubiclean Pro, una cubeta més senzilla, però igualment funcional i pràctica.

El major rendiment d'aquesta gamma de cubetes de neteja s'obté amb l'ús combinat amb l'àmplia gamma RUBI de talochas amb esponja. La gran varietat de tipus d'esponja, amb diferents nivells d'absorció i de resistència a l'abrasió complementa perfectament l'oferta de cubetes i permet que qualsevol usuari trobi en Rubi una solució adequada a les seves necessitats de neteja professional.