FANUC Iberia, S.L.U. - Controladores y terminales de mando para robots

Fanuc R-30iA mate

Controladors de sistema robòtic: amb sistema de visió 2D integrada

Fotografia de Controladors de sistema robòtic
Els controladors de sistema R-30iA mat ofereixen una grandària reduïda per al robot LR mat 200iC. Proporcionen un sistema de visió 2D integrada com a opció per accelerar la instal·lació d'aplicacions de visió, pot ser fàcilment actualitzat a un sistema de visió 3D.

Permeten una senzilla càrrega i descàrrega de programes del robot al servidor. Incorporen interfície PCMCIA dins del controlador i una connexió d'interfície en sèrie (RS232C, RS422), això permet I/O-link de Fanuc (Master), Ethernet incorporat (100 BaseTX) RS-232 estàndard (canviable a RS422) i Fieldbus opcional.

Les sortides/entrades (I/O) són senyals elèctrics a través de les quals el robot pot controlar l'arpa i altres eines externes. És necessari també per a la comunicació amb màquines externes (per exemple màquines CNC) les quals el robot hagi de carregar i descarregar.

Necessiten menys d'1 minut per arrencar (i fins i tot menys amb solament el programari bàsic). En cas d'apagada el programa del robot reinicia molt més de pressa que amb qualsevol programa basat en PC (el sistema operatiu no és Windows); la funció de continuació hotstart permet reiniciar amb seguretat i continuar la producció després d'una apagada, no fa falta refer tot el moviment; revisió mèdica única de tolerància en continuar, en cas de qualsevol interrupció del programa, el robot memoritza automàticament la seva posició abans de la fallada, quan el programa continua, comprova si el robot s'ha mogut fora de la tolerància preestablerta, això evita moviments i col·lisions inesperades.