Representaciones Martín Mena, S.L. - Contenedores para recogida selectiva

Martín Mena Eco Nexus 85 litros

Contenidors de recollida selectiva: integra un sistema subjecta borsa que fa que la borsa s'ajusti al cos del contenidor

Fotografia de Contenidors de recollida selectiva
Contenidor Ressò Nexus 85 litres, ocupa mínim espai, la qual cosa ofereix flexibilitat d'ubicació. Amb tapa en cridaners colors i diverses opcions d'obertura ajuden a una utilització correcta. L'obertura en color estàndard i clars gràfics fan que la unitat sigui fàcilment identificable. Icones estandarditzades també disponibles per al frontal o lateral del contenidor.

Ressò Nexus integra un sistema subjecta borsa que fa que la borsa s'ajusti al cos del contenidor. La tapa fixa la borsa i l'oculta garantint un aspecte adequat.Rosteixes en la tapa i el cos del contenidor permeten una ràpida obertura i buidatge.

El kit de rodes disponible és fàcil d'instal·lar per l'usuari i fa que la unitat sigui fàcil de traslladar fins i tot a plena càrrega. Un tancament amb tapa opcional evita el contacte visual amb el residu i prevé de possibles olors del contingut.

Ressò Nexus per a gots recull gots de plàstic i acumula la resta de líquid per separat. Aquest model coordina amb Ressò Nexus per crear una completíssima gamma de contenidors per a reciclatge.

Se subministra amb:

- Rosteixes (tapa i cos).

- Sistema subjecta borsa integrat.

- Tancament amb clau (només versió confidencial)

- Selecció de gràfics estàndard

- Dipòsit per a líquids i contenidor per a gots (modelo Ressò Nexus per a gots)

Complements opcionals:

- Kit gràfic A4.

- Tancament amb clau (paper, envasos, no reciclables, piles, etc.)

-Tapa abatible per a residu genèric o orgànic.

- Kit de rodes.

- Personalització.

- Materials: Durapol.