Siemens, S.A. - Smart Infrastructure - Contactors i relés

Siemens Sirius SC

Contactores i relés: amb activitat gairebé infinita en dures condicions

Fotografia de Contactores i relés
Sirius SC és una gamma de contactores i relés estàtics desenvolupada per Siemens, amb una vida elèctrica extremadament deixa anar per a una activitat gairebé infinita, sota les més dures condicions, fins i tot en àrees sensibles al soroll.

Són aparells apropiats per utilitzar-se amb càrregues que exigeixen una alta freqüència de maniobra (càrregues resistivas, control d'elements de calefacció, control de vàlvules, control de motors en sistemes de transport, etc.) o en àrees sensibles al soroll (hospitals, oficines, estudis d'enregistrament, etc.), doncs actuen amb precisió, seguretat i silenciosament, tantes vegades com es necessiti.

Són extremadament flexibles gràcies al seu versàtil sistema de connexió, a l'ampli rang de tensió d'alimentació i a la seva capacitat d'ampliació incorporant mòduls de funcions per a aplicacions específiques. El seu disseny compacte estalvia espai en l'armari elèctric, i proporcionen maniobres fiables, fins i tot muntats un al costat d'un altre amb temperatures ambienti de fins a 60 °C.

Els relés estàtics, poden ser muntats en superfícies de refrigeració ja existents, de forma ràpida i senzilla, per mitjà de només dos cargols. La tecnologia especial de semiconductors de potència assegura un molt bon contacte tèrmic amb el disipador de calor. Són aparells complets, composts per un relé estàtic i un disipador de calor optimitzada. Ofereixen intensitats assignades definides, permetent que la selecció sigui senzilla.