Böllhoff, S.A. - Planxadores

Rivclinch 0501 FS V1

Clinchado oleoneumático: excel·lent relació peso/ rendiment

Fotografia de Clinchado oleoneumático
L'avantatge d'aquesta màquina és la seva excel·lent relació peso/rendiment. La disposició excèntrica del cilindre hidràulic permet accedir a grans superfícies planes tals com les existents en la construcció d'armaris de distribució elèctrica o de carrosseries de camions.

La gran força d'unió de 35 kN i els jocs d'útils ultracompactos garanteixen unions de gran productivitat i resistència en espessors totals a unir de fins a 4 mm en acer (RC 0501 FS V3).

La facilitat de la seva regulació facilita la utilització de la mateixa màquina per a diferents aplicacions. Com a novetat, tots els models estan equipats amb un topall de finalització de recorregut en continu que permet un control del punt de clinchado òptim i precís.

Aquesta màquina pot realitzar unions amb punt rectangular (amb cort del material) o amb punt especial mixt: matriu rectangular i punxó rodó (part tallada costat matriu).

A més de tenir la funció de ser una màquina manual, és possible integrar el cap de clinchado en màquines especials per a la producció automatitzada.

La versió denominada Rivclinch 0501 FS V1 ha estat desenvolupada especialment per a l'accessibilitat a peces extremadament estretes, ja que permet la unió amb una gran força de 24 kN en cantonades impossibles de clinchar amb útils estàndard.