Landes Poli Ibérica, S.L. - Cambres climàtiques

Climats EXCAL

Càmeres climàtiques: sèrie composta per 62 models calor-freda i calor-freda-humitat

Fotografia de Càmeres climàtiques
Landes Poli Ibèrica presenta, de la seva representada francesa Climats-Sapratin, la nova sèrie Excal de càmeres climàtiques, composta per 62 models calor-freda i calor-freda-humitat. Els rangs de temperatura varien, segons els models, de -30 °C a -90 °C en fred i de +180 °C a +200 °C en calor, amb volums útils de 200 a 1.400 litres.

Aquesta nova generació de càmeres climàtiques ofereix un nivell inigualable de prestacions i facilitat de control, amb velocitats de variació de temperatura de 2 a 20 °C/min i una estabilitat molt elevada, tant en temperatura com en humitat.

La sèrie Excal està equipada amb el nou programari i sistema de control Spirale 2 sobre ordinador PC industrial integrat, amb pantalla plana color de gran grandària. Spirale 2 sorprèn per la seva simplicitat d'ús, el seu avançat disseny i el seu interface intuïtiva. Les àmplies possibilitats d'aquest sistema de control inclouen la fàcil i potent creació i edició gràfica de programes amb capacitat il·limitada, registre i emmagatzematge dels assajos realitzats, seguiment gràfic de l'assaig en curs, generació d'informes, sinòptic de funcionament en temps real, etc.

El sistema Spirale 2 realitza també la supervisió permanent dels diferents elements de la càmera climàtica, adquirint en temps real les seves variables de funcionament (intensitats, pressions i temperatures) assegurant així un perfecte control i una fiabilitat a tota prova.

A més, l'ordinador PC industrial integrat inclou una targeta de xarxa ethernet 10/100 Mbps per a la connexió immediata a la xarxa informàtica de l'empresa, permetent així el control de la càmera a distància des de qualsevol ordinador PC en xarxa, amb Windows 95/98/NT/2000. L'ordinador industrial inclou també sortides lògiques programables per controlar elements d'assaig, ranures lliures per muntar targetes addicionals d'adquisició de variables dels elements en assaig (temperatures, voltatges, intensitats) i presentar-les en els registres gràfics de l'assaig, etc.

La construcció de les càmeres Excal materialitza tota l'experiència de més de 50 anys del fabricador.

Aquest nou disseny dóna lloc a una estructura robusta i inalterable, construïda en gran part en acer inoxidable, amb cuba d'assajos en acer inoxidable soldada a l'argón i muntada sobre sistemes flotants per absorbir les dilatacions, disseny ergonòmic i concepció antirruido.