Giropès, S.L. - Bàscules pont

Giropès BPPCE

Bàscules pont electròniques: modular metàl·lica sobresuelo o encastada

Fotografia de Bàscules pont electròniques
La bàscula pont BPPCE és la bàscula modular metàl·lica optimitzada pel pesaje de vehicles autoritzats per a la circulació per carretera.

La BPPCE és una solució lleugera i econòmica per a situacions de pesaje poc exigents sense deixar d'aportar una estructura sòlida. Amb la bàscula BPPCE Giropès aporta una resposta única i ràpida per a la instal·lació d'una mateixa bàscula de múltiples maneres, amb un cost reduït quant a la pròpia bàscula i a l'obra civil requerida.

El model BPPCE pot instal·lar-se sobresuelo o encastat, amb obres amb plaques d'ancoratge, sense cap modificació en el seu disseny. Afegit a la seva versatilitat d'instal·lació, el model BPPCE pot instal·lar-se amb les cèl·lules ja muntades en fàbrica, gràcies a les diferents opcions de cubilaje que s'ofereixen.

Les bàscules BPPCE requereixen d'obres civils poc costoses gràcies a la seva poca alçada. A més, es poden lliurar amb capçaleres, amb rampes metàl·liques i amb diferents tipus de cubilajes per trobar la solució òptima per a cada client.