Tecnología Difusión Ibérica, S.L. (TDI) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tecnología Difusión Ibérica, S.L. (TDI)
Progrés, 46-48
08850 Gavà (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936382056  
🖷:  +34‑936382195
w:  www.tdianalizadores.com
Analitzadors i Reactius enológicos.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tecnología Difusión Ibérica, S.L. (TDI)

VERITABLES ESPECIALISTES EN ANALITZADORS I REACTIU ENOLÓGICO

TDI va iniciar les seves activitats a Espanya en 1986. Va partir de l'experiència acumulada prèviament a França durant gairebé dos lustres com a pioners en l'adaptació per a l'enologia de tècniques d'anàlisis com el flux continu, la titulació potenciométrica, la pHmetría i valoració automatitzades per al control industrial o l'estudi de l'estat sanitari dels raïms, entre unes altres.

Van ser precursors en la creació del mercat espanyol de l'analítica enológica, en una època en la qual molt poques empreses vitivinícolas havien reconegut la importància estratègica d'aquesta.

En estreta col·laboració simbiòtica amb els desenvolupadors i fabricants han anat al capdavant del mercat, sent els primers a introduir en 1994 els analitzadors químics seqüencials (enzimàtics, colorimètrics i turbidimétricos) i en el 2002 els analitzadors d'infraroig mitjà (IRTF), després d'haver col·laborat en el seu desenvolupament i posada a punt a França des de 1997. En 2007 van ser pioners en reactius enológicos en format líquid aconseguint, una vegada més, democratitzar el cost analític per als laboratoris enológicos.

Gaudeixen de les gammes més àmplies del mercat, tant en Químics com en Infrarojos, així com en Reactius Enológicos; podent així donar solució analítica a tot tipus de laboratoris enológicos.

Des del seu departament de R+D+i, desenvolupen noves tècniques d'interès generalitzat: com el mesurament objectiu del most en Recepció, bé sigui el color o l'estat sanitari. També es dediquen a innovar i optimitzar les tècniques usades en l'actualitat: reactius enológicos, calibratges, etc.

Tecnologia Difusió Ibèrica treballa en estreta col·laboració amb els seus col·laboradors de manera que l'intercanvi d'experiències tècniques i comercials és equilibradament recíproc.