Hunter Industries Incorporated - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hunter Industries Incorporated
Av. Diagonal, 523 5º 2ª, Edificio Atalaya
08029 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934948881  
🖷:  +34‑934197676
w:  www.hunterindustries.com
Productes d'instal·lacions de reg

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hunter Industries Incorporated

Quan Edwin J. Hunter va fundar Hunter Industries en 1981, somiava amb una empresa que es convertís en un dels principals fabricants del món dins del sector del reg. Però sabia que, per fer realitat aquest somni, hauria d'oferir una mica més que productes eficients i de gran qualitat. Era necessari que donés més als seus clients. Més asistecia, més recursos tècnics, més formació de producte, preus estabilitzadors del mercat i garanties generoses. sabia que els clients del sector del reg no solament necessitaven un fabricant. Necessitaven un soci.
Uns 30 anys després, amb quatre marques sota la nostra bandera corporativa, amb un equip de vendes que abasta 80 països i més de 100 línies de productes, la promesa de cooperació d'Hunter segueix sent tan ferma com sempre. I es fa extensiva a tots els productes..
En el camp, en l'oficina o a la fàbrica, estem per assistir als nostres clients tots els dies i de totes les maneres possibles. I així és com precísamente seguirem actuant i avançant.