Hexagon Manufacturing Intelligence - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hexagon Manufacturing Intelligence
Sabaters, 5 - Parc Tecnològic del Vallès
08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935946920  
🖷:  +34‑935946921
w:  www.hexagonmi.com/es-es
Metrologia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hexagon Manufacturing Intelligence

Els antecedents d'Hexagon Metrology, S. a. en la península ibèrica es remunten a l'any 1984, quan l'adreça de DEA, S.p.A. en Torino (Itàlia) va decidir obrir la filial espanyola de la marca que va néixer sota la denominació de DEA IBÈRICA, i que tindria el seu àmbit d'actuació a Espanya i Portugal. Des d'aquell moment l'empresa ha mantingut un constant creixement.

L'any 1999, coincidint amb la incorporació del grup DEA a la corporació Brown & Sharpe, l'empresa trasllada les seves instal·lacions des de Cornellà fins al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola del Vallès - Barcelona), passant a denominar-se DEA BROWN & SHARPE S.A..

L'any 2002 es produeix un altre fet destacat, amb l'adquisició de tota la corporació Brown & Sharpe per part de l'holding industrial suec Hexagon AB, creant Hexagon Metrology, una situació que reforça novament la posició de lideratge de l'empresa en el sector de la metrologia.

L'empresa es dedica al sector de la metrologia dimensional, i comercialitza màquines de mesurament tridimensional per coordenades, programaris de mesurament, i tot tipus de serveis en l'àmbit del mesurament tridimensional (calibratge de màquines, cursos de formació, manteniment de màquines, retrofits, etc.).

Des de l'inici, la nostra presència al mercat espanyol i portuguès s'encamina a proporcionar cada vegada més alts nivells de qualitat de serveis i situar-nos cada vegada més prop dels nostres clients, mitjançant accions de descentralització dels nostres equips tècnics i comercials.