Espera Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Espera Ibérica, S.A.
Fresadora,2 - Pol. Industrial Santa Ana
28522 Rivas-Vaciamadrid (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916666778  
🖷:  +34‑16666685
w:  www.espera.com
Etiquetaje,pesat i empaquetat.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Espera Ibérica, S.A.

Fundada en 1924 com a "fàbrica de control i pesat", toca ESPERA ja en 1929 l'era de balances automàtiques amb la primera bàscula de pantalla lluminosa. Un pas important en la història de l'empresa, que des del principi es va basar en l'experimentació i innovació, ho va constituir el desenvolupament i comercialització en 1959 de la primera balança electrònica sumadora del món.

Amb la llegendària constel·lació d'una generació de balances va arribar l'èxit internacional, que seguint des de llavors continuadamente fins al nostre ultimísimo desenvolupament.

Avui és ESPERA una moderna empresa, que sobre la base de la bona tradició i adreça del Gerent Manfred Korthäuer, es donen tots els indicis per a un Futur. La tesi d'ESPERA és estar sempre al capdavant tecnològicament, sense perdre de vista als homes als quals aquesta tècnica ha de servir, la qual cosa és per a ESPERA la frase guia.

Aquesta orientació als requisits del client imprimeix la cultura de l'empresa en tots els nivells: Partint de la fabricació passant per l'acabat fins a la instal·lació i el servei tècnic. Est és un dels motius, per la qual cosa l'etiquetaje a l'estil ESPERA gaudeix d'una excel·lent reputació a nivell mundial.