Eppendorf Ibérica, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Eppendorf Ibérica, S.L.U.
Av. Tenerife, 2 - Edificio 1, Planta 3
28703 San Sebastián de Los Reyes (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916517694  
🖷:  +34‑916518144
w:  www.eppendorf.es
Equips per a laboratoris

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Eppendorf Ibérica, S.L.U.

Eppendorf Ibèrica es complau d'oferir als seus clients a Espanya i Portugal el suport d'una oficina local situada a Sant Sebastià dels Reis, Madrid. L'obertura d'aquesta oficina al començament de 2002 suposa un pas cap a endavant en l'obstinació d'Eppendorf d'oferir als seus clients una millor atenció i suport tècnic.
Per a això Eppendorf Ibèrica disposa d'un complet equip de professionals amb una sòlida i àmplia formació per ajudar-los a solucionar les possibles consultes relacionades amb els nostres productes, comptant amb delegats a Madrid, Barcelona, Sevilla i La Corunya.
El nostre objectiu és proveir als nostres clients amb el millor suport tècnic al costat de la millor atenció comercial proporcionada per les Empreses distribuïdores dels nostres productes.
Amb la finalitat de seguir sent una de les companyies capdavanteres mundials en el sector de la Biotecnologia i Ciències Biològiques, Eppendorf contínua desenvolupant productes innovadors com les estacions de treball automatitzades epMotion o el termociclador a temps real Mastercycler ep realplex. Confíamos que a través d'Eppendorf Ibèrica s'aconsegueixi estendre encara més la idea que constitueix la visió principal d'Eppendorf a tot el món: "Millorar les condicions de vida humana".