Diavia Aire, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Diavia Aire, S.A.
Pol. Ind. San Fernando de Henares, Mar Tirreno, 33
28830 San Fernando de Henares (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916784750   +34‑916784751  
🖷:  +34‑916763228
w:  www.diavia.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Diavia Aire, S.A.

Diavia Aire S.A. va ser fundada en 1.986 com a filial de la Italiana Diavia, SPA, per a la distribució a Espanya dels seus equips d'aire condicionat posventa per a vehicles, estenent l'any 1.995 les seves activitats a Portugal mitjançant una sucursal pròpia.
Al llarg dels anys els dissenys de Diavia s'han estès a automòbils, furgons, camions i tot tipus de vehicles, comercialitzats tant a través de la seva pròpia xarxa, com amb l'acord de nombrosos fabricadors i importadors de vehicles i carroceros.
Responent a la demanda dels clients i per ampliar la gamma de productes oferts, en 1995 Diavia Aire va desenvolupar un acord de cooperació amb la signatura SPX per a la comercialització i servei posventa de la seva gamma Robinair.
En paral·lel amb el disseny d'equips personalitzats, s'ha desenvolupat una gamma completa de components, grups fred/calor i climatizadores electrònics, amb els quals es dóna resposta integral a la climatització multizonal de tot tipus de vehicles adaptada a l'especificació de cada carrocero o aplicació, així com unitats de refrigeració per a fred de transport.