Casella España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Casella España, S.A.
Belgrado 4b - Pol. Europolis
28232 Las Rozas de Madrid (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916407519  
🖷:  +34‑916360196
w:  www.casella-es.com
Prevenció, seguretat, higiene i ergonomia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Casella España, S.A.

CASELLA ofereix una àmplia gamma de productes per realitzar el pas previ i indispensable a la presa de decisions en matèria de Prevenció de Riscos laborals, Seguretat, Higiene i Ergonomia, com és el Mesurament de nivells de contaminació existents en el lloc de treball.

Aquesta instrumentació aquesta destinada al Mostreig i Mesurament de Contaminants Químics, Gasos i Partícules, Mesurament de Soroll, Stress i Confort Tèrmic, Temperatura, Humitat Relativa, Velocitat d'Aire, nivells d'Il·luminació, Radiacions No Ionitzants i Mostreig de Bacteris.

En Meteorologia l'oferta de Casella Espanya S. a. inclou instrumentació clàssica per a mesurament, registre i control de paràmetres meteorològics amb Pluviòmetres, Baròmetres, Termo-Higrógrafos, Termòmetres, etc, alhora que estacions meteorològiques automàtiques d'avançada tecnologia en telemetría, alimentació i sensors.

Per a Medi ambient la nostra oferta inclou equipament d'anàlisi de gasos, amb tecnologia DOAS, i partícules o díode làser per determinar en continu la concentració de partícules, en emissió i inmisión, soroll per realitzar estudis de càlcul d'aïllaments en Acústica d'Edificis, estudis de soroll emesos per maquines, psico acústica, etc.

La complexitat d'aquesta àmplia gamma de productes ens obliga a una formació contínua en les noves tècniques de mesura, raó per la qual hem dissenyat i integrat en cada divisió de productes, cursos especialitzats sobre mètodes i aplicacions destinats a la preparació de tècnics en Seguretat i Higiene laboral i Medi ambient prestant especial atenció a les pràctiques amb els equips de mesurament i interpretació de resultats, que suposa un estalvi de temps als responsables i tècnics de cadascun dels apartats anteriors.

Així doncs, aquesta àmplia oferta de productes i la qualificació del personal, permet a Casella Espanya S.A. estar present en els sectors Industrials i de l'Administració com a proveïdor d'instrumentació i serveis relacionats amb Prevenció de Riscos laborals i Medi ambient.

Casella Espanya S. a. ha obtingut recentment la certificació ISO 9001:2000 amb el Certificat nº: I204772. El nostre sistema de qualitat ha estat aprovat per Lloyd’s Register sota l'acreditació d'ENAC.

El certificat és aplicable a l'àmbit de: “Emmagatzematge, comercialització i màrqueting d'instrumentació científica, assistència tècnica, reparació i lloguer d'equips per a Seguretat i Higiene Industrial i Medi ambient”.