Automatismos Teinco, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Automatismos Teinco, S.L.
C/ Manuel Costas Bastos,38
36317 Candean (Pontevedra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑696994842   +34‑938771121  
w:  www.teinco.es
Instrumentació per als sectors alimentació i químic.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Automatismos Teinco, S.L.

L'empresa Automatismes Teinco, S.L. va ser fundada per el Sr. José María Brunet l'any 1989 després d'una llarga trajectòria professional en el sector de la instrumentació, amb l'objectiu d'aconseguir una empresa capdavantera en aquest sector, i per a això ha dedicat des de llavors temps, esforç i els mitjans necessaris per aconseguir dita objectiva dia a dia.

El mercat és ampli: des de les empreses d'alimentació de carns, peixos i vegetals, fins a la indústria química i làctica. Amb una àmplia oferta d'equips i sistemes per adaptar i fins i tot fabricar a mesura dels clients, als quals assessoren des del primer moment i després en el servei de pre-post venda.

Disposen també d'un laboratori per al calibratge de manòmetres, termòmetres i equips de mesurament de temperatura.

Expliquen a més amb un jove equipo que cada dia intenta millorar, tant a nivell humà, com en el seu treball per aconseguir que Automatismes Teinco, S.L. sigui reconeguda en tots els sectors com una empresa de prestigi i qualitat.

Els equips han estat exportats a diversos països d'Europa, Amèrica Central Amèrica del Sud, Àfrica i el projecte és continuar ampliant països de llarg a llarg del món.