Agencia Internacional de Comercio, S.L. (Aginco) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Agencia Internacional de Comercio, S.L. (Aginco)
Arangutxi, 12 - Pol. Ind. Jundiz
01015 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945290304  
🖷:  +34‑945292092
w:  www.aginco.es
Empresa dedicada a la importació i distribució, en exclusiva, per a tot el territori espanyol, de primeres marques europees líders en la fabricació d'eina manual

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Agencia Internacional de Comercio, S.L. (Aginco)

Agència Internacional de Comerç, S.L. AGINCO va ser fundada en 1984 amb l'objecte d'apropar productes de primera qualitat al nostre mercat.

La filosofia de la nostra Companyia ha estat sempre oferir aquests productes al mes baix preu possible i per a això des dels seus inicis ofereix la possibilitat de comprar directament del fabricador, tramitant-li tota la documentació necessària, mantenint-los a tot moment informats de la situació de la seva comanda, etc.

Amb la finalitat d'evitar possibles trencaments d'estoc AGINCO manté un fort estoc dels productes més habituals per a lliurament immediat.

El nostre lema ‘ la qualitat i el servei ens diferencien’ no és mes que la constatació d'un fet:



Qualitat Garantida: No només perquè els nostres fabricants compten amb certificació ISO-9000, sinó perquè el mercat ho està experimentant dia a dia en comprovar la inexistència de reclamacions post-venda.
Servei Acurat: Amb lliuraments mitjans superiors al 90% de la comanda en 24 hores.
Laboratori de Calibratge per a claus dinamométricas, amb trazabilidad para ISO-9000.
Servei Tècnic Post Venda per a la reparació i ajust de les nostres dinamométricas, claus de carraca, etc.


Acords estratègics amb Serveis Tècnics externs per a la reparació d'aparells Làser i amb Laboratoris Certificats ENAC per al Calibratge de Claus Dinamométricas quan es requereixi un certificat emès per un laboratori d'aquestes característiques.