Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aquateknica presenta en Bta su instrumentación para laboratorio y control de calidad
Pavelló 5, stand I160

Aquateknica presenta en Bta la seva instrumentació per a laboratori i control de qualitat

Redacció Interempresas24/04/2012

24 d'abril de 2012

El sistema Food Tracker de Datapaq és un dels sistemes de control i anàlisi d'aliments que Aquateknica presenta en el seu stand de Bta. L'empresa valenciana disposa d'una àmplia gamma de mesuradors de llum i color, colorímetres, espectrofotòmetres per reflexió i transmissió, avançats sistemes de duplicació del color, luxómetros, luminancímetros, espectrorradiómetros, analitzadors de color en pantalles, digitalitzadors i impressores 3D d'última generació, registradors de temperatura, cabines de comparació de color, instruments per a control en acabats superficials, instruments d'ús general en laboratori i productes accessoris dels mateixos.
La indústria alimentària està subjecta a alguns dels controls més estrictes en la forma en què es produeixen, emmagatzemen i venen els seus productes. Els riscos per a la salut pública col·loquen a la indústria d'elaboració d'aliments sota l'atenció del públic. Els efectes de processos de cocció i congelació incorrectes poden ser desastrosos. Els sistemes Datapaq, comercialitzats per Aquateknica, ofereixen un mitjà fiable de mesurament de la veritable temperatura del producte i de l'ambient en el procés, un requisit essencial per a les regulacions HACCP i la validació del procés.
El sistema Food Tracker de Datapaq ofereix un mitjà fiable de mesurament de la veritable temperatura del producte i de l'ambient en el procés...
El sistema Food Tracker de Datapaq ofereix un mitjà fiable de mesurament de la veritable temperatura del producte i de l'ambient en el procés.

Espectrofotòmetre i colorímetre de Kónica Minolta

El millor especto per a productes d'alimentació, ingredients, líquids, productes farmacèutics i cosmètics amb un maneig sense precedents. El nou CM-5 de Kónica Minolta és versàtil en grau summe i molt senzill. Model de sobretaula amb obertura de mesura superior que facilita enormement el mesurament per reflexió de materials pulverulentos, granulars així com pastes i líquids transparents i semitransparentes per transmissió. Mostres d'aquests materials són típiques d'aliments, ingredients, begudes, fàrmacs, cosmètics, així com en molts productes químics de base.
Espectrofotòmetre CM-5 de Kónica Minolta
Espectrofotòmetre CM-5 de Kónica Minolta.
El colorímetre de sobretaula CR-5 és apte per a mesures de mostres opaques i líquides. El seu innovador funcionament permet prendre mesures fàcilment i en qualsevol moment. Només cal encendre i començar a prendre mesures. No és necessari un ordinador. El CR-5 disposa d'una àmplia gamma de funcions avançades, incloent índexs especialitzats per a una varietat d'aplicacions, així com una pantalla a color de gran grandària que fa que els resultats es puguin llegir de forma senzilla.
També de Kónica Minolta són els primers espectrodensitómetros del món que permeten ajustar les mesures del color a la fluorescència del paper. Instruments lleugers i manejables capaços de mesurar i avaluar el color de materials impresos tenint en compte la citada fluorescència. Fins avui cap espectre-densitómetro de mà havia estat capaç de mesurar i quantificar els colors amb el fluorescent ajustat sota l'iluminante D50, en correspondència especial amb la condició de mesura M1 de la ISO 13655, i això gràcies a l'exclusiva tecnologia 'VFS' (Virtual Fluorescence Standard) de Konica Minolta.
El colorímetre CR-5 és apte per a mostres opaques i líquides
El colorímetre CR-5 és apte per a mostres opaques i líquides.
Finalment, Aquateknica presenta també el sistema DigiEye per a l'avaluació i mesurament del color en aliments. Es tracta d'una solució completa per a la mesura del color, sense contacte, per imatges. El sistema VeriVide és diferent perquè: captura i mesura digitalment textura, color i aparença; té una alta resolució; gran precisió; ofereix resultats estables i repetibles i imatges calibrades; visualització del color; mesura el color en el seu context no aïlladament, tal com és vist pel consumidor.

Empreses o entitats relacionades

Aquateknica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades