Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Iberfluid amplía mercado con la representación de la gama de válvulas de seguridad Farris

Iberfluid amplia mercat amb la representació de la gamma de vàlvules de seguretat Farris

09/11/2010

9 novembre 2010

Iberfluid Instruments incorpora a la seva cartera de valvuleria i instrumentació, la gamma completa de Farris Engineering de vàlvules de seguretat i alleugeriment. Amb més de 75 anys de trajectòria i presència global, Farris té el catàleg més ampli en vàlvules de seguretat i alleugeriment, ASME VIII, del qual cal destacar les sèries 2600, el disseny s'ha dut a terme d'acord amb API 526. Es tracta de vàlvules equilibrades per força, que compten amb certificats PED i ASME NB per vapor, aire i aigua. Es presenten amb els següents mides: 1 "x 2" fins a 8 "x 10" i àrees D fins T. El rang de pressió oscil des d'1 Barga fins 415 Barga i les temperatures de -268 ° C a 820 ° C. En el seu desenvolupament han intervingut materials com acer al carboni, acer inoxidable i disposen de certificació NACE.

La línia ASME VIII es completa amb la sèrie 3800 Pilot amb les següents prestacions: operades d'acció directa, pilot modulant, certificats PED i ASME NB per aire, vapor i aigua. Per la seva banda, la línia 2700 d'expansió tèrmica té els certificats PED i ASME NB aire, vapor i aigua. El programa de Farris inclou també la sèrie 4200 per a calderes de vapor amb les següents avantatges: ASME I, Certificat ASME NB i PED. Així mateix, ofereixen un rang de pressió des d'1 Barga fins a 69 i temperatures fins a 820 ° C. Les mides van des 1 ¼ "x 1 ½" fins a 6 "x 8", orificis F fins Q. En el seu desenvolupament s'ha utilitzat acer al carboni.

Amb la incorporació de Farris, Iberfluid Instruments ofereix als seus clients més exigents dels mercats de la refinació, generació tèrmica, gas i indústria de procés, solucions per a la protecció dels seus equips i instal·lacions. Gràcies a les seves característiques de disseny, qualitat, experiència i reconeixement internacional, aportaran a l'usuari la tranquilitat de saber que davant d'una eventualitat, els equips estaran perfectament protegits.


Empreses o entitats relacionades

Iberfluid Instruments, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades