Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kamstrup presenta sus novedades en sistemas de lectura remota de contadores

Kamstrup presenta les seves novetats en sistemes de lectura remota de comptadors

14/10/2010

14 octubre 2010

Una edició més, Kamstrup desembarca a Matelec per mostrar les seves últimes novetats en sistemes de mesura d'energia. Aquest any, la companyia ha decidit ampliar la seva exposició i centrar-se en els sistemes de lectura remota, tant de comptadors elèctrics com tèrmics. El lector USB Ficar Reader, l'únic lector ràdio USB que pot obtenir dades de fins a 200 comptadors, es convertirà sens dubte en la major atracció de l'espai expositiu de Kamstrup. Aquest petit dispositiu funciona d'una manera molt simple. Quan l'aparell està pròxim a un comptador d'energia equipat amb mòdul de ràdio, el lector registra automàticament el comptador. Si el número d'identificació és reconegut pel sistema, el dispositiu USB llegeix els registres de consum. D'aquesta forma, és possible recollir les dades de consum ja sigui elèctric, d'aigua, o de calefacció / refrigeració de tota una zona residencial, simplement caminant pel carrer. Els professionals que visitin la nova edició de Matelec podran conèixer més a fons aquest petit dispositiu que ha revolucionat el sector del mesurament de l'energia.
Així mateix, també es poden conèixer els avantatges tècnics del nou M-Bus Master multiportadora 250D, una de les últimes novetats que s'incorporen al catàleg de Kamstrup. Es tracta d'una centraleta per a sistemes de lectura Mbusa, dissenyada especialment per a la comunicació amb comptadors de calor, refrigeració, aigua, electricitat i gas. El M-Bus Master multiportadora 250D pot treballar amb comptadors de diversos tipus i marques, comunicant les dades recopilades-que es poden llegir mitjançant display o programa de lectura-a una velocitat de 300, 2.400 o 9.600 bauds.
Comptador tèrmic MC 402
Comptador tèrmic MC 402.
Pel que fa als comptadors tèrmics, Kamstrup presenta en Matelec seu nou MC402, que pren la generació anterior de comptadors i afegeix noves funcionalitats. Aquest comptador compacte possibilita el mesurament de calor, fred i sistemes combinats de calor / fred en totes les instal·lacions amb base d'aigua. Així mateix, el model MC402 ha estat dissenyat per oferir la màxima funcionalitat mantenint un ús senzill, no requereix manteniment i és fàcil d'instal lar. Per la seva banda, el nou comptador 351B liderarà l'oferta expositiva de comptadors elèctrics, especialment concebut per medalles en indústria i comerç. Aquest comptador ofereix una gran flexibilitat i permet mesurar amb precisió l'energia importada i exportada, tant activa com reactiva i amb connexió mitjançant transformadors i una ràtio configurable de 5 a 3.000 a.

Empreses o entitats relacionades

Kamstrup A/S PG

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis