Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schenck Process Ibérica, en Expoquimia 2008
Stand H 1457, pavelló 3

Schenck Process Ibèrica, a Expoquimia 2008

Redacció Interempreses01/10/2008

1 octubre 2008

Schenck Process desenvolupa i fabrica solucions d'alta tecnologia per pesatge, dosificació i automatització, així com equips de transport vibrant. Mitjançant la seva filial espanyola, Schenck Process Ibèrica , participa en la present edició del Saló Internacional de la Química, Expoquimia 2008, amb la seva última novetat en sistemes dosificadors: el model Proflex C, per a 'Compounding' i 'Masterbatch'.
El sistema dosificador PROFLEX C s'utilitza per dosificació contínua volumètrica i gravimètrica de material sòlid a granel, com pols i granulats.

L'equip està dissenyat especialment per als requisits de les indústries de 'Compounding' i 'Masterbatch'. Els seus components poden desmuntar fàcilment, amb una sola eina, per ajustar el flux o per netejar.

Les construccions asimètriques del PROFLEX C permeten economitzar espai, amb muntatges en parelles fins a vuit dosificadors. L'orientació del costat de la descàrrega pot canviar-se amb pocs moviments per permetre la màxima flexibilitat.

La gamma es compon de dos mòduls Proflex C bàsics i una varietat de tremuges d'extensió, cargols i espirals per l'adaptació a les característiques dels materials i cabals a dosificar.

Schenck Process Ibèrica exposa a Expoquimia 2008 l'equip Proflex C
Schenck Process Ibèrica exposa a Expoquimia 2008 l'equip Proflex C.

Disseny

L'equip Proflex C utilitza el principi d'agitació externa: el cargol alimentador, diferents elastòmetre, es recarrega periòdicament i així facilita el flux del material per l'interior de l'equip i assegura la descàrrega contínua.

La geometria del tub de descàrrega Proflex C crea una descàrrega de baixa pulsació a baixa velocitat de rotació del cargol, el que permet ampliar el rang de cabals amb dosificació constant.

L'equip és insensible a cops o oscil·lacions laterals gràcies al sistema de pesatge Multi-Point. El dispositiu de seguretat del transport permet transportar els equips sense cap risc.

Tots cables de senyal entre el mòdul de pesatge i el bastidor del PROFLEX C es situen a l'interior d'aquest mòdul, protegits d'accions exteriors.

Detall de la sortida del sistema dosificador Proflex C
Detall de la sortida del sistema dosificador Proflex C.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis