Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renishaw se centrará en la velocidad en la próxima edición de la EMO

Renishaw se centrarà en la velocitat en la pròxima edició de la EMO

12/07/2007

12 juliol 2007

Renishaw se centra en la velocitat de fabricació en EMO 2007, amb una gamma de nous productes que ajudaran a les empreses a reduir els temps de procés mantenint la qualitat en una extensa gamma d'aplicacions de mesura i mecanitzat.
Aquesta contribució a la velocitat queda perfectament demostrada amb el regnat olímpic de Sandra Kiriasis, campiona de bobsleigh en dobles femenins. El seu equip ha comptat amb l'ajuda de les últimes tecnologies de mesurament de Renishaw, com la solució de fulles que ha permès a l'equip de Kiriasis dominar aquest esport en la temporada 2006-2007. El bobsleigh guanyador estarà exposat a l'estand de Renishaw mentre duri la fira EMO 2007, i Sandra rebrà els visitants el primer dia de la fira.
Entre els nous productes exposats es troba l'XL-80 de Renishaw, un compacte sistema de mesurament per interferometria làser que combina la facilitat de transport, el rendiment i la facilitat d'ús, els usuaris de MMC disposen del revolucionari sistema d'inspecció amb capçal de mesurament de cinc eixos Revo de Renishaw, amb una millora en els nivells de rendiment d'inspecció de fins a un 900% en màquines que tenien sistemes d'inspecció de tres eixos instal prèviament.
Per a les aplicacions de control de processos de Màquina-Eina, el sistema de reconeixement d'eines TRS2 de Renishaw, triga, normalment, menys d'un segon a detectar les eines trencades, per als usuaris que busquen una reducció dels temps d'inspecció en les mesures de geometries de peces complexes 3D de qualsevol mida en centres de mecanitzat, la nova sonda de contacte RMP600 de Renishaw, compacta, d'alta precisió i transmissió de senyal per ràdio de Renishaw, és la solució més apropiada.
En EMO 2007, Renishaw presenta també el seu sistema de sonda doble, que utilitza un únic receptor òptic per sonda de reglatge d'eines al costat d'una sonda de centrat i inspecció de peça, oferint una ràpida integració. Estarà compost per la sonda de contacte OMP40-2 i el sistema de reglatge d'eines sense cables OTS de Renishaw, emprat principalment en màquines amb canvi de palet i taules giratòries.
Per als dissenyadors del sector de Màquines-Eina, el encóder angular Raima sense contacte Signum de Renishaw disposa d'un gran forat passant, perfecte per retroalimentació de posició a alta velocitat en eixos giratoris de Màquines-Eina, ara disponible amb comunicacions sèrie Fanuc. Per a aplicacions que requereixen la màxima precisió angular, l'encoder angular REXM proporciona uns nivells desconeguts en metrologia angular: una precisió total instal millor que ± 1 arcosegundos, sense pèrdues d'acoblament i una repetibilitat excepcional.
foto

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.
Renishaw Ibérica, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    31/07/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    24/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis