Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas obtiene la acreditación ENAC para medir piezas en máquina tridimensional

Aimplas obté l'acreditació ENAC per mesurar peces en màquina tridimensional

15/12/2005

15 desembre 2005

Aimplas ha obtingut l'acreditació ENAC per a la mesura de peces en tres coordenades tant per a la verificació dimensional de peces iguals o inferiors a 1.000 mm, com per al calibratge d'esquadres de perpendicularitat i regles de rectitud. Aquesta nova acreditació respon a la necessitat de les empreses de comptar amb un laboratori que pugui emetre certificats ENAC per a mesurar diferents cotes de dimensió (longituds) o de forma (planitud, perpendicularitat, paral·lelisme i rodonesa).
Amb aquesta acreditació, AIMPLAS arriba a un reconeixement nacional i internacional en els mesuraments que es realitzen en els seus laboratoris. Aquest reconeixement proporciona a les empreses que col·laboren amb Aimplas un major nivell de confiança de cara als seus clients a l'hora d'assegurar la qualitat dimensional de les seves peces. A més la nova acreditació ENAC permet a les empreses complir amb el requisit normatiu ISO-TS 16949 exigit en el sector de l'automoció.
Aimplas ja compta amb l'acreditació ENAC per a la mesura de peces amb projector de perfils, peu de rei, micròmetre d'exteriors, comparador mecànic, i mesuradora d'una coordenada horitzontal i vertical. Aquesta nova acreditació per a la mesura de peces completa el servei integral que Aimplas ofereix en metrologia i calibratge, permetent assegurar la qualitat en el mesurament de qualsevol tipus de peces.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades