Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un buen año para Endress+Hauser

Un bon any per Endress+Hauser

17/06/2013

17 de juny de 2013

Imagen

Endress+Hauser aconsegueix de nou un fort creixement en 2012. Malgrat la persistent incertesa econòmica global, el Grup espera que aquesta tendència positiva es mantingui en 2013.

“2012 no ha estat un any fàcil”, afirma Klaus Endress, CEO del Grup. En alguns mercats, el volum de vendes ha disminuït, mentre que en uns altres aquest valor s'ha incrementat. “En definitiva, pràcticament hem aconseguit els objectius que ens havíem proposat”. Endress+Hauser va incrementar en un 11% les vendes netes fins a un valor proper als 1.700 milions d'euros. A causa de les altes taxes tributàries, el benefici net va créixer només un 3% que, no obstant això, no deixa de ser un nou rècord; ja que va aconseguir un valor de 183 milions d'euros.

Tal com explica el CFO Dr. Luc Schultheiss, el grup Endress+Hauser va ser capaç d'enfortir el seu poder financer. El ràtio d'equitat es va incrementar en tres punts percentuals, fins al 73%. Endress+Hauser va mostrar creixement a nivell global, amb resultats excepcionalment bons en el continent americà. “Els factors claus que hi ha darrere del nostre creixement són les mega-tendències com l'energia, els recursos i l'eficiència, l'alimentació, l'aigua i la demografia”, ressalta el COO Michael Ziesemer.

A la fi de 2012, el grup Endress+Hauser comptava amb 10.066 empleats, 652 més que l'any anterior. A Europa es van crear 272 noves ocupacions, 162 dels quals corresponen a la regió (germà-franc-suïssa) de Basilea. L'adquisició de la companyia SpectraSensors va permetre superar la barrera dels 10.000 empleats. Aquesta empresa nord-americana amb prop de 90 empleats desenvolupa, fabrica i distribueix analitzadors de gas amb tecnologia làser. Endress+Hauser a més va enfortir la seva divisió de calibratge adquirint una part de la irlandesa CompuCal Calibration Solutions.

La inversió de 127 milions d'euros suposa un nou rècord per al Grup. La major part es va destinar a l'ampliació dels centres de producció. El nou centre d'Itatiba, en São Paulo, ha estat el projecte més important, encara que no sigui el de major envergadura.

En 2012, la creació d'un nou centre de vendes a Aràbia Saudita i l'obertura d'una nova oficina de vendes a Abu Dhabi demostren la forta activitat a Orient Mitjà. A més, Endress+Hauser va obrir una oficina de representació a la Ciutat Ho Chi Minh (Vietnam) i es va crear un nou centre de vendes a Indonèsia a la fi d'any. Els seguirà un nou centre de vendes a Algèria a principis de 2013, el número 46 de la xarxa Endress+Hauser.

Endress+Hauser s'ha proposat uns objectius molt ambiciosos per 2013. Les vendes netes es preveu que creixin un 10%, fins a gairebé 1.900 milions d'euros. No obstant això, la companyia espera una lleugera disminució dels beneficis, tant els de explotació com els nets: una xifra rècord de 160 milions d'euros s'invertirà en edificis i centres de producció, en programari i en IT, així com un augment de la despesa en recerca i desenvolupament. És més, a la fi de 2013 s'hauran creat 550 nous llocs de treball.

Empreses o entitats relacionades

Endress y Hauser, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    09/10/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    02/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis