Bautermic, S.A. - Manipuladors industrials

Manipuladors pneumàtics: amb ingravitació

Fotografia de Manipuladors pneumàtics
Els manipuladors pneumàtics amb ingravitació dissenyats per Bautermic incrementen la productivitat i permeten eliminar mà d'obra en els treballs repetitius, pesats i difícils.

Es tracta d'uns equilibradors pneumàtics, de funcionament manual que eleven, suspenen o desplacen peces en les tres adreces de l'espai sense esforç per part de l'operari i amb gran precisió. Estan constituïts per un pantògraf fix, mòbil o elevat, amb moviment i balanceig contrapesat pneumàticament per moure o assemblar càrregues des de 10 kg fins a 300 kg i es poden utilitzar en tot tipus d'indústries per manipular tot tipus de peces, caixes, xapes, motors, etc.

Aquests manipuladors també es fabriquen amb sistema d'agarri per aspiració mitjançant ventoses per buit o per mitjà de supresores turboaspirantes.

En definitiva, es tracta d'una alternativa manual i econòmica dels robots, concebuts per agafar, elevar, girar, voltejar i moure càrregues en qualsevol adreça amb precisió i sense fatiga. Resolen problemes molt difícils si s'utilitzen els mètodes tradicionals, ja que disposen de tot tipus d'implementos d'agarri, d'acord amb les necessitats de cada client.