Optomic España, S.A. - Posturografía

Neurocom Balance Master

Equips per a rehabilitació física i sensorial: per a la reeducació dels paràmetres d'equilibri

Fotografia de Equips per a rehabilitació física i sensorial
Més de 250 test dissenyats per a la reeducació dels paràmetres d'equilibri, balanceig i marxa, així com test dissenyats per a rehabilitació de turmell, genoll, maluc, i esquena. Test modificat, és un test derivat del (SOT) que evidencia objectivament disfunció sensorial i analitza el control de l'equilibri funcional. La velocitat d'oscil·lació postural aquesta quantificada sota quatre condicions sensorials. Ulls oberts superfície fixa, ulls tancats superfície fixa, ulls oberts superfície amb foam, ulls tancats superfície amb foam. Posició del COG en cada test registrat. Límits d'estabilitat, paràmetres temps de reacció, velocitat, End Point, màxim limiti estabilitat. Adreça control paràmetres obtinguts en les vuit adreces registrades al pacient.

Control del COG, paràmetres en dinàmic amb un estímul donat en tres velocitats, velocitat i adreça, control en exercici dinàmic, domini del COG. Estudi d'assegut i aixecar-se. Paràmetres transferència de pes, força exercida en la fase d'aixecar-se, oscil·lació en posar-se en peus i asimetria. Estudi de la marxa, paràmetres ample i llarg del pas, asimetria, velocitat de la marxa. Estudi del gir a dretes i esquerra, paràmetres temps del gir, oscil·lació durant el temps de gir. Paràmetres que intervenen de forma decisiva en el risc de caigudes. Pujar i baixar escales, paràmetres força d'impuls, força d'impacte.Temps a realitzar l'exercici i asimetria de les cames. Estudio articular, paràmetres en bipedestación flexionant els genolls 0, 30, 60, 90 graus.

Asimetria i repartiment del pes del cos en costat dret, esquerre. Capacitat d'utilitzar articulacions. Test passo d'estratègia. Paràmetres distancia del pas, impacte del pas, temps de contacte, força impuls. Marxa en tandem, paràmetres ample del pas, velocitat, oscil·lació de la marxa. Estudi Unipodal ulls oberts, ulls tancats. Paràmetres velocitat d'oscil·lació ulls oberts cama dreta, velocitat d'oscil·lació ulls oberts cama esquerra, velocitat d'oscil·lació ulls tancats cama dreta, velocitat d'oscil·lació ulls tancats cama esquerra.