Kodiser, S.C. - Portaherramientas

Albrecht

Portaeines de gran amarri: major exactitud en màquines i eines de cort

Fotografia de Portaeines de gran amarri
Els fabricants de maquinària i els de eines de tall milloren constantment les prestacions dels seus productes. El resultat són màquines més precises d'alta velocitat de tall i eines de major durabilitat. I per poder aconseguir la seguretat de mecanitzat és imprescindible que l'exactitud de la màquina sigui transmesa mitjançant el portaeines a l'eina i finalment a la peça a mecanitzar.

A més, l'equilibrat i la precisió guanyen cada dia major importància en el procés de mecanitzat atès que la força centrifuga es multiplica al quadrat segons s'augmenten les revolucions de la màquina. El més mínim desajustament causa extorsions tant en l'eina de tall, en el portaeines i finalment en la claveguera de la màquina.

Per això, la signatura alemanya Albrecht ha desenvolupat portaeines de gran estrenyi. Equilibrats a 20.000 rpm de sèrie i amb 3 micres de concentricidad, tenen una força d'amarri àmpliament superior a uns altres del mercat. Aquesta força s'aconsegueix mitjançant el seu mecanisme intern, la combinació d'un engranatge mecànic i la conicidad de la pinça d'amarri.

Els portaeines d'Albrecht són totalment mecànics, es manipulen amb una clau tarada a 12 Nm (sota demanda amb clau torque), no tenen manteniment com els hidràulics i tenen total garantia de qualitat. Aquests portaeines aconsegueixen una major vida de l'eina (aproximadament el 50%) i de la claveguera de la màquina a causa del seu equilibrat, concentricidad (3 micres) i força d'amarri.

Estan disponibles en els cons més usuals amb diferents llargs (sèrie estàndard, llarga fina i llarga robusta). L'empresa també disposa de micromandrinos per poder augmentar la longitud d'amarri que combinen amb els portaeines.