Rotogal, S.L.U. - Contenedores de plástico

Rotogal BI630

Caixes paletizadas: especialment dissenyades per a la indústria alimentària

Fotografia de Caixes paletizadas
La caixa paletizada de Rotogal és la resposta a les necessitats de la indústria alimentària per a la logística interna i externa de productes i subproductes de diverses classes. Ha estat dissenyada per ser compatible al 100% amb les caixes palletizadas d'una sola paret (realitzades mitjançant la tècnica d'Injecció de plàstics) la caixa de Rotogal proporciona una durabilitat de cinc a set vegades més gràcies a la seva estructura tricapa que li proporciona una solidesa constructiva i resistència excel·lents.

Els estrictes requeriments en matèria sanitària de la indústria alimentària també s'han estudiat en profunditat. La tècnica constructiva de Rotogal permet un disseny llis i molt fàcil de netejar, d'una sola peça, sense juntes (patins) o nervis de reforç el que disminueix els costos de manteniment i neteja.

Encara que està orientada a la manipulació en la indústria alimentària de productes secs i humits, té els usos logístics que cadascun li vulgui donar, que són il·limitats. Per a això Rotogal ofereix diferents sistemes de marcatge, trazabilidad i diferents colors.

Higiènic i molt silenciós, resistent, versàtil i de gran estabilitat.

Compta amb unes mesures exteriors (deixo anar x ample x alt) d'1.200 x 1.000 x 750 mm i un pes de 55 kg. Té una capacitat de 630 l.