Gimon, S.L. - División Agropecuaria - Otros equipos y materiales para ovino / caprino

Gimon GI-ALPG

Aplicadors de líquids postgranulación: precisa d'un menor manteniment

Fotografia de Aplicadors de líquids postgranulación
Sistema d'aplicació de líquids GI-ALPG, compost per: la bàscula en continu BCG30T, el D26/03/201326/03/2013isc Coater DCG30T i el mesclador en continu GB500. Aquest sistema és més higiènic, més fiable i precisa d'un menor manteniment.

Disseny simple i efectiu: gràcies a la supressió del suport inferior dels discos per reduir punts d'impacte.

Menor manteniment: el sistema de doble reductor, els rodaments i sistemes de fixació són externs a la cavitat d'injecció, així s'evita que quedin residus de producte a l'interior de la màquina.

Disseny higiènic: les superfícies que estan en contacte amb el producte són laminades en fred en acer inox de baixa rugosidad. La cavitat interior del Disc Coater està polida i acabada en BA amb rugosidad < 0,8 micres. A més incorpora rascadors de paret per evitar l'acumulació de fins.

Menor minvament de producte: en reduir punts d'impacte i adaptar la velocitat de gir dels discos a cada producte, afavoreix la penetració de les matèries viscoses en el granulo i disminueix la pèrdua de producte.

Major qualitat final: s'aconsegueix gràcies al sistema ribbon combinat amb un disseny tubular i una velocitat lenta, aconsegueix evitar danyar el granulo o pellet. A més la camisa integral per aigua calenta, evita becs sobre elevats de temperatura deguts al vapor, evitant la deterioració del producte gràcies a un control precís de la temperatura.

Addicció de líquids amb sòlids en suspensió: el DCG30T no necessita injectors a pressió, i permet el pas de sòlids de fins a 5 mm. En aquests casos es requereix un disseny de la línia de dosatge d'acord amb aquest tipus de líquids (caudalímetros màssics, bombes de desplaçament positiu per a pas de sòlids o vàlvules de tancament elastomérico).

Control integral del procés de pinsos granulados i extrusionados.

Barreja de producte òptima: el dosatge interior del líquid permet ampliar la superfície d'aplicació, garantint un dosatge homogeni del líquid.

Flexibilitat i precisió: gràcies al control modular dels discos es pot abastar un ampli rang de cabals en producte sòlid i líquid.

Accessibilitat total per a un manteniment ràpid i efectiu, gràcies a les seves àmplies portes abatibles.