HOYER Special Logistics - Contenidors de transport

Transport asèptic de líquids alimentaris: amb tapa de registre superior amb tancament mitjançant 6 perns giratoris

Fotografia de Transport asèptic de líquids alimentaris
CCR disposa d'un contenidor d'1.000 litres ideal per garantir la màxima asèpsia i seguretat durant l'emmagatzematge i transport de tota classe de vins i espirituosos.

Aquesta cuba, construïda en acer inoxidable 316 L, posseeix en la seva configuració estàndard una tapa de registre superior amb tancament mitjançant 6 perns giratoris en la qual s'allotja la vàlvula de seguretat, la connexió per inertización, una vàlvula de ventilació i un predispositivo de neteja. El buidatge es produeix per gravetat amb vàlvula de papallona DN50, connexió DIN. La unitat pot treballar fins a 2bar de pressió i posseeix la seva corresponent homologació CE. També està disponible la seva versió UN per a aquells productes classificats com a perillosos per al seu transport. Presenta una pràctica manutenció mitjançant transpaleta i/o carretó elevador i pot ser apilat a 2 altures ple i a 3 buit.

L'empresa també té disponibles contenidors de menor capacitat: 400, 600 i 800 litres, i pot adaptar les unitats en funció dels diferents paràmetres de producció, seguretat, ergonomia, distribució, etc. Les cubes estan disponibles de forma immediata per al seu contracte en arrendament a curt, mitjà o llarg termini.