Russell Finex Ltd. - Classificadors de sòlids

Russell Compact Airlock

Tamisadora compacta per tamisat de seguretat: amb alt nivell de contenció de pols

Fotografia de Tamisadora compacta per tamisat de seguretat
La tamisadora Compact Airlock Sieve elimina de manera precisa la contaminació per partícules de grans dimensions, millorant així la qualitat del producte. El disseny GMP de la tamisadora es basa en superfícies polides, fent que el sanejament i neteja sigui més senzill i millorant el rendiment.

Aquesta tamisadora pot proporcionar millores substancials pel que fa a la contenció del producte gràcies al seu sistema de tancament pneumàtic tli ('Twist, Lock and Inflatable', gir, bloqueig i inflat). Això redueix les fuites de pols i millorant així la salut i seguretat dels seus operaris. Gràcies a aquest sistema de tancament innovador, la tamisadora Airlock aconseguir nivells d'exposició OEL inferiors a 1μg/m3 en proves independents (SMEPAC).

Aquest equip és ideal per realitzar un tamisat de seguretat de les seves matèries primeres en la part primària fins als productes en pols acabats a la part secundària de les seves instal·lacions de producció.

L'acció centrífuga de les pales proporciona al separador de líquids la capacitat d'aconseguir una separació d'alta capacitat en malles fines de fins a 20 micres.

Aquest sistema pot arribar amb facilitat les capacitats dels tamisos vibratoris de 60 "de diàmetre i és ideal per a aplicacions que necessiten un filtrat d'alta capacitat quan no és viable la inversió d'una centrifugadora.