Labortech Waldner, S.L. - Altres tipus de mobiliari per a laboratoris

Sostres tècnics per a la distribució de serveis: per a sales de laboratori flexibles

Fotografia de Sostres tècnics per a la distribució de serveis
La possibilitat que els usuaris puguin adaptar el laboratori ràpidament a les seves necessitats és de gran importància en el present i, encara més, en el futur. El sostre tècnic per a la distribució de serveis de Waldner integra, per primera vegada, tots els mitjans líquids de laboratori; els conductes per a gasos, corrent i dades; il·luminació; climatització així com els conductes d'entrada i sortida d'aire oferint, a causa de la seva elevada adaptabilitat a les diverses condicions, un ús efectiu i variable del laboratori.

És possible recobrir plantes senceres amb el sostre tècnic per a la distribució de serveis, podent-se reorganitzar quan sigui necessari, sense haver d'alterar l'estructura de l'edifici gràcies a la distribució de tipus modular. D'aquesta manera, es redueixen els costos per a les reformes de sales de manera dràstica pel que fa als equipaments de laboratori convencionals.

Gràcies als segments del sostre tècnic per a la distribució de serveis, es poden crear noves zones o àrees. Les modificacions de la instal·lació tenen lloc a través dels blocs de connexió més propers. Gràcies al seu sistema d'envans de separació, és possible situar l'oficina directament al costat del laboratori.

El sostre tècnic per a la distribució de serveis, en ser alimentat a través d'un únic punt per a la transferència de serveis, ofereix diversos punts de connexió que estan distribuïts per una superfície que es pot definir lliurement amb els mòduls de serveis deslizables de cada lloc de treball. Això estalvia costos ja que no és necessari coordinar les diferents unitats.