Hach - Instruments mesuradors de terbolesa

Hach Surface Scatter SS7 sc

Sonda de turbidez: per a situacions difícils

Fotografia de Sonda de turbidez
El turbidímetro Surface Scatter SS7 sc d'Hach Lange permet el mesurament en continu de turbidez. Aquesta sonda està especialment indicada per a situacions difícils. Els fluids agressius i/o calents requereixen una tecnologia de mesurament exacte.

El seu intel·ligent disseny evita el contacte entre la mostra i els components òptics. A més, els materials resistents a la corrosió permeten una llarga vida útil. Aquest robust instrument no requereix pràcticament manteniment. Els fluids massa calents són refredats per un bescanviador de calor en cas necessari.

El SS7 sc és especialment apropiat per a aplicacions industrials, per exemple en la indústria paperera, alimentària i petroquímica. Obté resultats fiables en anàlisis d'aigües brutes i de procés, aigües residuals amb contingut en midó, oli i grassa, i líquids corrosius del procés de polpa.

D'entre els seus avantatges destaca un baix manteniment i llarga vida útil a causa del mesurament sense contacte; un ampli rang de mesurament de 0.01 a 9999 NTU; per a fluids de fins a 80 °C; controlador SC digital para fins a 8 sensors i data logger i funcions d'alarma.