Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Altres equips per al tractament de fluids

Autojet Technologies Sistema Modular Autojet

Sistema de control de pulverización modular: equip portàtil per controlar instal·lacions de pulverización

Fotografia de Sistema de control de pulverización modular
La divisió de sistemes de Spraying Systems, Autojet Technologies ha desenvolupat el Sistema Modular Autojet per al control automàtic d'instal·lacions de pulverización.

Aquest equip portàtil està integrat per: un tanc presurizado o bomba, quadre electroneumático i controlador modelo 2250. El seu potent programari SprayLogic és capaç de monitorizar i regular automàticament tots els paràmetres que afecten a la pulverización: pressió d'aire i líquid, cabal, grandària de gota, angle de pulverización, podent controlar en dos canals, fins a 28 pistoles de pulverización amb comandament elèctric o pneumàtic. D'aquesta manera, es manté el sistema dins dels paràmetres correctes d'aplicació, respectant la dosi, eliminant la boirina, estalviant producte i condicionant-se de manera automàtica a canvis en la velocitat de producció, canvis en els formats dels productes a polvoritzar, diferents batch, canvis en les condicions ambientals, etc.

L'última versió del programari SprayLogic permet a més:

- Integrity Check System: Permet la detecció de problemes d'obstrucció o desgast en els filtres de pulverización.

- Spray Check: Detecta si un producte no ha estat polvoritzat per qualsevol raó, emprant un sensor capaç de “veure la pulverización”. Aquest procediment és d'extraordinària importància si es precisa seguir la trazabilidad del producte.

- Premi With Modulation: L'ocupació de pistoles de pulverización capaces de produir cicles d'obertura-tanqui de fins a 10.000 cicles per minut, permet per mitjà de la regulació PWM obtenir amplísimos ràtios de cabals d'aplicació.

Sistemes Modulars Autojet s'utilitza majoritàriament per polvoritzar multitud de productes en indústries d'alimentació, farmàcia, cosmètics, siderúrgia, electrònica i moltes altres, per a aplicacions de lubricació, aplicació d'additius, aromes, marcatge de productes, desinfecció, recobriment, humectación, etc.