Russell Finex Ltd. - Classificadors de sòlids

Russell Liquid Solid Separator

Separador sòlid-líquid: d'última generació, funciona de manera contínua

Fotografia de Separador sòlid-líquid

El Liquid Solid Separator és la versió avançada de Russell Finex dels separadors de líquids tradicionals. Aquesta màquina multifuncional té la capacitat de separar sòlids tous i fibrosos de grans dimensions i es pot adaptar a gairebé qualsevol procés.

L'acció centrífuga de les pales proporciona al separador de líquids la capacitat d'aconseguir una separació d'alta capacitat en malles fines de fins a 20 micres.

Aquest sistema pot arribar amb facilitat les capacitats dels tamisos vibratoris de 60 "de diàmetre i és ideal per a aplicacions que necessiten un filtrat d'alta capacitat quan no és viable la inversió d'una centrifugadora.

El líquid s'alimenta o per gravetat o es bomba cap a l'entrada a l'extrem inferior de la màquina. D'aquí passa a una cistella de malla cilíndrica on un conjunt de pales giratòries ajuden al líquid a passar per la malla mitjançant la força centrífuga.

Els sòlids retinguts s'aglomeren dins de la cistella de malla i es transporten cap a la sortida de rebuig mitjançant una infinitat helicoïdal muntat sobre el conjunt de pales impulsores.

Es pot controlar la producció i el grau de sequedat dels sòlids amb la caixa de canvis de velocitat variable opcional i l'ajust de l'angle d'inclinació del cos del separador.