Soltekin, S.L. - Sondes, sensors i transmissors de temperatura

Steute RC 2580

Sensors magnètics: robusts i compactes

Fotografia de Sensors magnètics
Com una alternativa a l'aparamenta electromagnètica, els sensors sense contacte es troben cada vegada més entre les maquinàries i plantes d'enginyeria. Steute ja compta amb una àmplia gamma de sensors d'acord a diferents principis, i ara amplia el seu rang encara més per incloure els sensors magnètics tipus RC 2580.

Aquests ensores són molt compactes i, gràcies al seu disseny rectangular, també senzills per integrar-se en dissenys de maquinàries existents. La seva carcassa d'acer inoxidable és resistent a la corrosió i el seu concepte especial de segellat permet graus de proteccipon de fins a IP 69K. La seriï RC 2580 pugues, per tant, suportar el rentat d'alta pressió. També val la pena esmentar el seu ampli rang de temperatura, el qual comença en -40 °C.

Amb aquestes característiques, la seriï RC 2580 també és propícia per satisfer requeriments en condicions adverses, per exemple, aplicacions en vaixells allunyades de la costa, aplicacions en ports o en àrees sensibles a la higiene dins de la indústria alimentosa. Una gran distància de commutació fa que el muntatge del sensor sigui extremadament versàtil.

Els usos potencials per a aquesta sèrie de sensors magnètics se sumen a la RC 2580 Ex. Està certificada per a la seva utilització en zones Ex1 i 21, d'acord a les guies ATEX, qualificant així per a aplicacions, per exemple, en la indústria química, de gas i petroli i equipament pesat.